Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334

Refinansiering av gjeld med Axo Finans

Refinansiering av gjeld fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav til sikkerhet. Søk om refinansiering av gjeld hos 6 banker i dag! Vi jobber for deg mot bankene.

  • Du får raskt svar
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet

Det er enkelt å søke om refinansiering av gjeld hos Axo Finans. Du trenger kun å fylle ut vårt enkle søknadsskjema og vi tar kontakt med deg straks det foreligger ett eller flere tilbud fra bankene vi samarbeider med.

Refinansiering av gjeld betyr å samle eksisterende smålån eller kredittkort i et nytt lån med lavere rente. Det som bestemmer hvor mye du sparer er hvilken rente du betaler i dag og hvilken rente du kan få på det nye lånet ditt. Vi behandler alle søknader om refinansiering av gjeld hos flere banker, på den måten sikrer vi at du får det beste tilbudet. Det er ikke uvanlig at våre kunder halverer sine månedlige kostnader når de refinansierer dyre smålån.

Ønsker du å søke om refinansiering hos oss er det eneste du trenger å gjøre å fylle ut en lånesøknad. Her oppgir du hvilken gjeld du har i dag og hvilke lån og kreditter som du ønsker innfridd. Hvis din søknad blir innvilget trenger du bare å forholde deg til ett lån, og én faktura! Du kan søke om refinansiering for tilsammen 500.000 kroner, uten krav til sikkerhet.

Søk om refinansiering av gjeld i vårt elektroniske søknadsskjema og få svar på din søknad i dag.

 

Lendo
Hos Lendo kan du søke om lån på inntil 350.000 kr helt kostnadsfritt. Bruk 2 minutter på å søke. Vi blander oss ikke i hva du bruker pengene på.
NordicFinance
Lån opptil 500.000 kr til hva du vil.
CompareKing
Trenger du penger, eller ønsker du å kvitte deg med dyre smålån og kredittkortgjeld? Gjennom CompareKing kan du enkelt søke om lån uten sikkerhet fra 5000 kr til 500 000 kr.
Fokuslån
Lån opptil 75 000 kr når det passer deg.
ArosFinans
Lån penger til drømmene dine.
Opp Finans
OPP Finans - Lån 500.000 uten sikkerhet. Konkurransedyktig rente og masse av ekspertise.
KlikkLån