Eksempelrente: 7,90% (65 000 kr, eff.rente 16.84%, 5 år, etbl geb 650 kr, totalt 94150 kr.)

Lån med CompareKing

Trenger du penger, eller ønsker du å kvitte deg med dyre smålån og kredittkortgjeld? Gjennom oss kan du enkelt søke om lån uten sikkerhet fra 5000 kr til 400 000 kr. Det er enkelt å søke, det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en uforpliktende lånesøknad.

 

Lettvint & Smart

Det er enkelt å bruke CompareKing sine tjenester. Send inn en uforpliktende lånesøknad så tar vi kontakt med våre lånegivere og sørger for at du får deres beste lånetilbud

Sikkerhet i Verdensklasse

CompareKing er sertifisert av Norton og vi benytter kryptert kommunikasjon for all overføring av data. Vi kan derfor garantere at informasjonen din er trygg til enhver tid

Helt Gratis

Tjenesten er helt gratis og slik kommer det alltid til å være. Det eneste du trenger å gjøre er å sende en enkel søknad. Du får raskt svar og god oppfølging – garantert!

Så med det kan du samle alle dine dyre smålån og kredittkort i et større lån med lavere rente. Gjennom CompareKing kan du enkelt søke om refinansiering av gjeld fra 5000 kroner til 500 000 kroner. Det er raskt og enkelt å få et uforpliktende tilbud. Hvis du har lyst å refinansiere gjeld så trenger kun å fylle ut en enkel lånesøknad på nett.

Med refinansiering kan du ta tilbake kontrollen over økonomien og spare et betydelig beløp. Dette er spesielt gunstig for deg som har mistet litt oversikt over hva som skal betales og når det skal betales. Det blir mye lettere for deg å betjene økonomien din når alt er samlet på ett sted.

Søk i dag, og finn ut hvor mye penger du kan spare hver måned.

Eksempelrente: 7,90% (150 000 kr, eff.rente 9.99%, 5 år, etbl geb 650 kr, totalt 197 250kr.)

Denne eposten kommer ikke fra CompareKing, men fra en av deres kommersielle samarbeidspartnere.

Lendo
Hos Lendo kan du søke om lån på inntil 350.000 kr helt kostnadsfritt. Bruk 2 minutter på å søke. Vi blander oss ikke i hva du bruker pengene på.
NordicFinance
Lån opptil 500.000 kr til hva du vil.
Fokuslån
Lån opptil 75 000 kr når det passer deg.
ArosFinans
Lån penger til drømmene dine.
Opp Finans
OPP Finans - Lån 500.000 uten sikkerhet. Konkurransedyktig rente og masse av ekspertise.
KlikkLån
Webfinance
Med fleksibelt lån fra Komplett Bank kan du låne inntil 400 000 kroner uten sikkerhet!
Meget lav rente. Opp mot 15 år og nedbetale på.