Eff.rente 16.84% 65000 o/5år etabl. geb. 650. Tot 94150kr

Forbrukslån fra Lendo

Så enkelt er det å søke forbrukslån hos Lendo!

Det tar deg maksimalt 5 minutter å fylle ut søknaden om forbrukslån. Så er det bare å vente på at tilbudene kommer – og du kan velge og vrake.

Slik søker du forbrukslån hos Lendo

1 Send søknad elektronisk
2 Sammenlikne flere tilbud
3 Forbrukslånet utbetales direkte til din konto

Raskt forbrukslån

I noen tilfeller er det nødvendig med litt ekstra kapital. Det kan være du ønsker å pusse opp, eller løse inn dyre smålån og kreditter. Et forbrukslån kan være løsningen.

I «gamle dager» var det å søke om forbrukslån en lang og treg prosess. Papirer skulle sendes frem og tilbake, og det var ofte både komplisert og vanskelig å få lånet innvilget. Heldigvis er det ikke slik lenger. Søknaden om forbrukslån går elektronisk, og når lånetilbyderne ser at søknaden kommer via Lendo, vet de at det er flere som er med i konkurransen om å få deg som kunde. Da er bankene sjeldent trege med å snu seg rundt. Når når du har valgt tilbudet du vil slå til på – har du som regel pengene på konto samme dag.

Én søknad, mange tilbud om forbrukslån

Et forbrukslån kan brukes på akkurat hva du ønsker, og prosessen er enkel. Men det lønner seg alltid å innhente flere tilbud på forbrukslån for å få de beste betingelsene. Å fylle ut søknad etter søknad, eller gå i møte etter møte er tidkrevende og fryktelig kjedelig. Vi i Lendo tar denne jobben for deg. Legg inn en uforpliktende søknad og vi tar den videre til mer enn 10 banker. Slik får du svar fra flere banker på én og samme lånesøknad. Dette sikrer deg best mulig rente på ditt forbrukslån.

I mange tilfeller tar det ikke mer enn 1 time fra du søker til du mottar tilbud på et forbrukslån.

Elektronisk signering = rask behandling

De mest moderne tilbyderne av forbrukslån tilbyr elektronisk signering, og dette gjelder selvfølgelig også Lendo. Ved bruk av elektronisk signering, som BankId, gjør vi søknadsprosessen om forbrukslån enda raskere. Uten papirer som skal sendes frem og tilbake, kan søknaden om forbrukslån behandles i løpet av minutter, og prosessen fra søknad til forbrukslån blir både rask, sikker og smertefri.

Velg et forbrukslån som passer din økonomi best

Lånetilbudene du får fra de ulike bankene, blir presentert for deg på en enkel og oversiktlig måte, slik at du kan velge et forbrukslån med best mulige vilkår. Du står helt fritt til å velge blant de lånetilbudene du får, men skulle du trenge hjelp, er vi her for deg. Det er bare å ta kontakt med oss.

Forbrukslån krever ikke sikkerhet

Vanlige lån krever at du stiller sikkerhet i hus, bil eller hytte for å ta opp lån. Forbrukslån krever ikke slik sikkerhet. Vi i Lendo spør ikke hva du skal bruke pengene til – vi hjelper deg bare å finne det beste lånetilbudet.

Lær gjerne mer om forbrukslån på siden Fakta om forbrukslån.

Trygt å søke forbrukslån hos Lendo

Lendo eies av Schibsted – landets største mediekonsern som blant annet eier både VG og FINN.no. Vi samarbeider med kjente banker som yA Bank, Santander og OppFinans for å nevne noen. Du er altså i trygge hender når du søker forbrukslån hos oss.

Bruk 5 minutter – og la oss ta jobben!

Det er tusenlapper å spare på å velge riktig forbrukslån, derfor bør du sammenlikne flere tilbud. Du fyller ut en søknad. Vi gir deg opp til 10 tilbud i løpet av 24 timer. Så er valget ditt. Raskt, trygt og enkelt.

Søk forbrukslån her.

NordicFinance
Lån opptil 500.000 kr til hva du vil.
CompareKing
Trenger du penger, eller ønsker du å kvitte deg med dyre smålån og kredittkortgjeld? Gjennom CompareKing kan du enkelt søke om lån uten sikkerhet fra 5000 kr til 500 000 kr.
Fokuslån
Lån opptil 75 000 kr når det passer deg.
ArosFinans
Lån penger til drømmene dine.
Opp Finans
OPP Finans - Lån 500.000 uten sikkerhet. Konkurransedyktig rente og masse av ekspertise.
KlikkLån
Webfinance
Med fleksibelt lån fra Komplett Bank kan du låne inntil 400 000 kroner uten sikkerhet!
- Svar på dagen - Bruk pengene på hva du vil - Kostnadsfritt - ingen skjulte avgifte