Forbrukslån

Forbrukslån er kanskje en av de viktigste låneformene i dag. Hvorfor er forbrukslån så viktig? Forbrukslån er viktig fordi det er et lån som alle kan få. Det er dessverre slik at andre lånetyper diskriminerer mot de som ønsker å ta opp lån. Er du en person som ikke har arbeid eller egenkapital, men ønsker å kjøpe et hus har ikke mulighet til å kjøpe dette huset fordi du trenger penger. Banker diskriminerer derfor de som ønsker å kjøpe hus men ikke har penger. Forbrukslån krever ikke at du allerede har kapital. Det gjør at alle kan ta opp lånet, så lenge de andre kriteriene er oppfylt. Hva er så de andre kriteriene? Ønsker du å ta opp et forbrukslån må du være over 18 år, ha inntekt, ikke ha betalingsanmerkninger og riktig balanse mellom inntekt og gjeld.

Hvorfor ta opp forbrukslån?

Det er stort fokus på forbrukslån i dag. Hvorfor er det så stort fokus på forbrukslån? Det er stort fokus på forbrukslån fordi bankene tjener mye penger på å selge dette lånet, samtidig som vi som kjøper dette lånet får en veldig fleksibel og fin økonomi en stund. Så hvorfor skal du ta opp et billig forbrukslån eller hvorfor i det hele tatt tenke på å låne penger? Det finnes veldig mange forskjellige svar på dette spørsmålet, og svaret avhenger av hvilken person du spør. Spør du en som er 18 år og som har lyst til å gjøre noe gøy, kan det hende at svaret er en lang ferie. Spør du en annen som er 25 år og ønsker å starte sin egen bedrift, vil du nok få et helt annet svar. På denne måten avhenger det veldig av personen du spør hva han skal bruke pengene på. Hva ville du brukt pengene på om du fikk 300.000 kr. i dag?

Lånet kan brukes på alt

Et forbrukslån kan brukes på akkurat det du har lyst til å bruke det på. Banken setter ingen grenser på hva du kan bruke pengene på. Du kan kjøpe sykkel eller akkurat det du har lyst til å kjøpe deg. Det er ingen som kommer til å si nei uansett hva du peker på. Den eneste begrensningen på lånet er at du må betale pengene tilbake. Du må derfor tenke deg godt om slik at du ikke kaster pengene ut av vinduet og angrer deretter. Hadde jeg vært deg ville jeg brukt forbrukslånet på noe som kan generere mer penger i fremtiden slik at lånet kan betales av en fremtidig inntekt. Det kan være et huskjøp, investere i sin egen ide, starte et selskap, eller betale ned dyr gjeld. Det finnes ingen grenser på hva du kan bruke et forbrukslån på. Det er kun fantasien din som setter grenser for hvor du kan legge forbrukslånet. Bruk derfor litt tid og tenk deg godt om slik at pengene ikke går til spille.

Les mer på https://loans.no/forbrukslan/